8 Δεκεμβρίου 2012

Review...mat longwearing lipstick by Sephora


 Γεια σας κοριτσια μου! τι κανετε? Το τοπίο χειμωνιασε με εντονο κρυο! Πλησιάζουν τα Χριστουγεννα και είπα ότι θα ηταν καλό να κανω ενα review πάνω σε ενα προιον που κυριολεκτικα με ενθουσιασε και οικονομικα αλλα και απο την αποδοση του και ισως βοηθήσω να κανετε ενα μικρο δωρακι στον ευατο σας η οπου θελετε!

 Πριν ενα μήνα είχα παει να αγορασω κατι πραγματακια απο τα Sephora και σε είχαν σ'ενα stand τα νεα ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας...Έτσι πριν 2 βδομάδες είπα να τολμήσω να τα δοκιμάσω και στο πιο δυσκολο χρωμα το βαθύ έντονο κόκκινο (Νο 20) και σε καλή τιμή μολις 12,90 ευρώ

και πριν 2 μερες αγόρασα το ίδιο κραγιόν σε πιο σκούρη μπορντώ απόχρωση μια και φέτος το χειμώνα είναι στη μόδα οι σκούρες αποχρώσεις (Νο 23)

Εδω το κραγιον δειχνει σαν καφε αλλα πιστέψτε με βγαίνει πολύ διαφορετικά και πιστεύω οτι αυτή η απόχρωση κολακεύει ολα τα χρώματα επιδερμίδας!Συγκριτικα οι δύο αποχρώσεις στο φως....


 Η άποψη μου είναι ότι είναι πολυ καλά ποιοτικά αφού φόρεσα για μία ολοκληρη νύχτα το κραγιόν Νο 20 και δεν αλλοιώθηκε σχεδόν καθόλου ουτε μετακινήθηκε πουθενά αλλά δεν αισθανθηκα κάποιο τράβηγμα η ξηρότητα και αρκετά οικονομικό μπορώ να πω για όλα αυτά!!!Εσείς τι λετε? Θα κάνετε μια ανάλογη αγορά για φέτος στις γιορτές? Περιμένω απόψεις, γνώμες, κριτικές αλλά και προτάσεις σας για άλλα reviews που θέλετε να κανω....μεχρι να τα ξαναπούμε καλά ψώνια και καλές γιορτες!!!










Φιλακια,
            Γιώτα

8 σχόλια:

  1. Πανέμορφα χρώματα και εγώ αγόρασα δύο κραγιόν από sephora ,τα χρώματά τους με ενθουσίασαν,αλλά βρωμάνε,μυρίζουν τόσο μα τόσο άσχημα που είναι δηλητήριο στα χείλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai emena ayta einai ta agaphmena mou.. alla emena epd exw aytes tis apaisies grammes anamesa sta xeilh meta apo kanena 2wro pane kai mazeyontai ekei.. :/ alla einai poly kala gia mat kragion..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. egw kapnizw exw apoleies...alla oxi san ta alla apla kragion!!mporoun aneta na sigkrithoun me tis mac nomizw marillia mou!

      Διαγραφή
  3. ειμαι κι εγω πολυ ικανοποιημενη απο αυτα τα κραγιον!! μαλιστα προχτες αγορασα το νο 23, το οποιο θεωρω πως εχει τελειο χρωμα!!και ειναι ισως το μονο κραγιον που κρατησε για τοσες ωρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία και τα δύο ειδικά το πιο σκούρο!
    φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή